Breaking News

Megjelenésre várva - Puha boldog puffancs

A Felnőni kiábrándító nagy sikert aratott nálam, rettentő jól szórakoztam rajta - a véleményemet ITT olvashatjátok. Most pedig érkezik a folytatás, méghozzá a Könyvfesztivál magasságába. 

Ráadásul különleges borítóra számíthatunk, jelentem: szőrös lesz! 




Idézem a kiadót:

Hatalmas sikert arattunk a Sarah's Scribbles első kötetével, a Felnőni kiábrándítóval (ami a moly.hu oldalon jelenleg 96%-os tetszési index-szel a legjobb képregény!), és most jön is a folytatás, illetve a Felnőni újranyomása is. 
A Puha Boldog Puffancs kicsit vastagabb lesz, és ezúttal a képregények mellett Sarah szövegeket is írt melléjük kiegészítőnek, szóval hosszabb ideig fog tartani az élvezet. :) 
A borítón pedig Magyarországon egyedülálló puha, bársonyos tapintású puffancsos betét lesz, amit állandóan tapizni fogsz, és így igazi háziállat killer lesz, hiszen kinek kell macska vagy más szőrmók, ha ezt is simizheti, és ez a kötet még enni sem kér. És főleg nem is potyogtat a macskaalomba. 

Fülszöveg:

Itt a fürdőruha-szezon! Készítsd fel a strandoláshoz a tested! Dolgozz azon a hasfalon! Emeld meg a feneked! 
… Őöö, vagy mégse. Felejtsd el, és légy inkább puffancs. Puha boldog puffancs! 
A Sarah Andersen összegyűjtött képregényeit tartalmazó második kötet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt – vagyis összegömbölyödve egy kupac paplan alatt, figyelmen kívül hagyva a való világ kötelezettségeit. Ezek az új képregények és rajzokkal ellátott személyes jegyzetek a fiatal felnőtt-lét ádáz érzelmi hullámvasútjának magasságait-mélységeit követik: anyagi problémák, nyűglődések, a pulcsilopás rejtelmei, és egy otthonmaradós- pizzázós nap örömei. Mindenki a fedélzetre! 
Sarah Andersen egy fiatal brooklyni képregényrajzoló és illusztrátor. Igazából menő és kiegyensúlyozott életet él. De tényleg. 

Nincsenek megjegyzések