Breaking News

A várandós Árnyvadászok is edzenek

Egy jó fantasytörténetben az a jó, hogy mindig tud újat mutatni. Mindig van a világnak olyan aspektusa, amit még nem fedeztünk fel. 



Cassandra Clare most az Árnyvadász világ kapcsán kapott egy érdekes kérdést, azzal kapcsolatban, hogy mit csinálnak a várandós Árnyvadászok. 

Egy terhes Árnyvadász soha nem felejti el a kitartás rúnáját a vajúdás alatt, és természetesen a védelmi varázslatokat, amikor a baba megszületik. Nagy általánosságban a várandós Nephilimek továbbra is edzenek - és tudjuk például, hogy Charlotte az idő nagy részében tovább harcolt! A későbbi hónapokban különleges, könnyített fegyverzetet hordanak, mivel a rendes ruhájuk nem illene rájuk. De emlékezzetek csak, a régi időkben is küzdöttek valódi harcokban, miközben terhesek voltak. Ha nem ismeritek Macha történetét, aki a kedvenc istennőm, olvassatok utána!

Nos, én utánaolvastam, és amit tudni érdemes: Macha egy kelta háborúistennő, akit a legendák szerint a férje, Cruinniuc kérkedésből arra kényszerített, hogy induljon egy kocsiversenyben Ulster kocsija ellen, miközben terhes volt. Győzött, ikreknek adott életet és megátkozta Ulster összes emberét, hogy a legnagyobb szükség idején szülési fájdalmak kísérjék őket és leszármazottaikat, hogy érezzék, neki mit kellett kiállnia.

Nincsenek megjegyzések