Breaking News

A Trónok harca premier még az HBO oldalát is lefagyasztotta

Túlzások nélkül állíthatjuk, hogy a Trónok harca hetedik évadának premierjére hónapok óta készülnek a rajongók, az utóbbi hetekben pedig már tényleg mindenki Trónok harca lázban égett. Gyakorlatilag képtelenség volt felmenni bármelyik közösségi oldalra úgy, hogy ne jöjjön szembe valamilyen formában.



Tegnap pedig végre debütált az első epizód, és bármennyire készültek is a nagy forgalomra, ez bizony még az HBO-t is meglepte. A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a premier első felében annyian próbáltak fellépni az oldalra, hogy az összeomlott, és csupán egy hibaüzenet várta a próbálkozókat.

Ez persze azért is lehetett így, mert a honlapon nézni is lehetett az epizódot. A nagy forgalmat minden bizonnyal az generálta, hogy itt azonos időben tekinthették meg a részt a különböző időzónákban élők, így nem kellett kivárniuk a több órás időeltolódást. 

Egyébként nem ez az első eset, hogy az egyébként jól működő HBO streamet hazavágja egy Trónok harca epizód - a negyedik évad óta vannak hasonló esetek, legutóbb a Fattyak csatája viselte meg a rendszert. 

Aztán persze minden helyreállt, mostanra akármelyik Trónok harca rajongó megnézheti az új részt. Ettől függetlenül vicces, hogy a Trónok harca lassan olyan, mint a Neptun: a gyorsaság dönt, ha lassú vagy, így jártál.

Nincsenek megjegyzések