Breaking News

Odafigyeltetek a tőrre a Trónok harca új részéből?

Tegnap már említettem a Trónok harca beszámolómban, hogy Sam végre végzett némi kutatást a könyvtárban.

Gyanúsak voltak viszont a körülmények: persze, a végére Sam Heuréka pillanata arra futott ki, hogy hol találhatja meg Jon az alapanyagot, amivel legyőzhetik a Másokat.

Ám előtte feltűnően sokáig lapozgatta a könyvet Sam, és bár ő maga nem különösebben koncentrált a könyvben látható fegyverekre, túl sokáig láttunk egy bizonyos tőrt ahhoz, hogy ne legyen jelentősége.És valóban: ha megnézzük, ez a tőr bizony szerepelt már korábban a sorozatban.

Először az első évadban, amikor próbálták megölni Brant: 
Ezután Catelyn magával vitte Királyvárba, ahol Varys és Kisujj vizsgálták meg, utóbbi pedig elismerte, a tőr az övé.Cat ezután Nednek adta, innen pedig nem kizárt, hogy Kisujj visszaszerezte. De vajon még mindig nála van? Nos, nem tudjuk, ugyanis azóta nem láttuk a sorozatban. 

Hangsúly azon, hogy a sorozatban, ugyanis szemfüles rajongók észrevették, hogy az Entertainment Weeklynek készült családi Stark fotósorozaton a tőr bizony ott van - Aryánál!A tőrre érdemes lesz odafigyelni, ugyanis duplán is "másölő" - egyrészt valyriai penge, másrészt a markolata sárkányüveg. 

Nincsenek megjegyzések