Breaking News

Megvannak az élőszereplős Aladdin főszereplői

Miután elég nagy balhé lett belőle az interneten, hogy kiszivárgott információk szerint a Disney nehezen találja az élőszereplős Aladdin főszereplőit, majd a fél világ javaslatokat tett Aladdinra és Jasmine-ra, végül kiderült, a Disney tulajdonképpen már nagyon is megtalálta a három legfontosabb szereplőt a filmhez. 

Persze az előtte lévő balhé azért sokat elárult arról, mennyire magasra tette magának a lécet a stúdió. Természetesen előkerült a whitewashing kérdése, és bár abban mindenki egyetértett, hogy nem kérnek a fehér Aladdinból, abban már nem nagyon tudtak egyetérteni a népek, hogy egész pontosan milyen nemzetiségűnek is kellene lennie a szereplőknek. Egyesek simán elfogadtak volna indiai színészeket, mások pedig foggal-körömmel ragaszkodtak hozzá, hogy arabok alakítsák őket. 



Aladdint Mena Massoud játszhatja majd, aki Egyiptomban született, de Kanadában nőtt fel, így tökéletesen beszél angolul. 

Jasmine-t Naomi Scott alakíthatja majd, aki brit származású, de édesanyja indiai. Az új Power Rangers filmből már ismerhetik a nézők. 

Az pedig már korábban eldőlt, hogy a dzsinn Robin Williams legendás alakítása után ezúttal Will Smith lesz.

Nincsenek megjegyzések