Breaking News

Már tudjuk, milyen hosszú lesz A Setét Torony film

Már többször posztoltam az oldalon A Setét Toronyról, legutóbb az új szinkronos előzetest osztottam meg. Lehet készülni, a Stephen King sorozatából készült filmet nálunk augusztus 3-án mutatják be.




De ami a friss híreket illeti: kiderült, milyen hosszú lesz a mozi.

A British Board of Film Classification szerint A Setét Torony film 95 perces lesz, ezzel nagy eséllyel bejönnek azok az előzetes jóslatok, melyek szerint a film jó eséllyel inkább az akciójelenetekre koncentrál a történet filozófiai kérdései és a történelmi hátterének megteremtése helyett.

De persze az, hogy a film nem túlságosan hosszú, még semmi rosszat nem jelent, sőt... a pörgős vágás kifejezetten jót tehet neki.


A hivatalos leírás szerint:

Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik. 

Idris Elba mellett pedig érdemes megemlíteni a másik főszereplőt is: a feketébe öltözött ember Matthew McConaughey lesz. 

Nincsenek megjegyzések