Breaking News

Jön az új Harry Potter kiegészítő kötet a pálcákról

Azt már megtanultuk a Harry Potter könyvekből egy életre, hogy a pálca választja a varázslót, de vajon hogyan? Melyik pálca mit jelent? 

Amikor Harry az első kötetben elmegy Ollivander boltjába, mindenféle méricskélésnek vetik alá, ami persze vicces, valójában meglehetősen randomnak tűnik, figyelembe véve, hogy utána a pálcamester mindenféle különböző pálcát kipróbál nála. 



Az is nyilvánvalóvá vált a Harry Potter könyvekből, hogy pálca és pálca is különbözik. Akadnak pálcamagok, amik különlegesebbek, mint a többi, bizonyos pálcafákról pedig úgy tartják, rosszat jelentenek.

A Pottermore oldalon a pálcák kapcsán már kaptunk bővebb információkat akkoriban, amikor a felhasználók megkapták a saját pálcáikat, ám még mindig rengeteg kérdés maradhatott az olvasókban. 

Egy új Harry Potter kiegészítő kötet ebben a témában merül el jobban. A Harry Potter: The Wand Collection című könyvben végigmennek a filmekben használt pálcákon, és minden fontosabb szereplő kapcsolatát kifejtik részletesebben a maga pálcájával. Kiderül majd, miből készültek, és ez miért fontos. 

Persze Harry, Voldemort és Dumbledore pálcáiról már elég sokat hallottunk, de vannak még érdekes elemek: Ronnak például több pálcája is volt a szériában, és mindegyiket körüljárja majd a kötet.

1 megjegyzés: