Új projektre készül Cassandra Clare és Cassandra Jean

Cassandra Clare meglepő posztot osztott meg az Instagram oldalán. A bejegyzésben több képet is kaptunk, ezeken Árnyvadász szereplőket láthatunk, különböző tevékenységeket végezve valamilyen tornácszerűség előtt. 

Ami viszont igazán rejtélyes, a mellé fűzött komment: a képek részletek valamilyen nagy projektből, amin Cassandra Jeannel dolgozott az írónő, és az is biztos, hogy a kis képekből egy nagy egész áll össze. Nekünk pedig azt a leckét adták, hogy próbáljunk rájönni, kiket látunk a képeken. 

A legtöbben persze könnyen kitalálhatóak. 

Mit gondoltok, mi lehet ez a rejtélyes projekt?

Kieran és Mark, James (?) és Matthew (?)
Bunburyt olvasnak?

Magnus

Kit és Ty

Clary és Diana és... ?

Cristina és Dru

Tessa és furcsán gyerekszerű Jem és Will

Alec(?) és valaki, aki Dante poklát olvassa

Új projektre készül Cassandra Clare és Cassandra Jean Új projektre készül Cassandra Clare és Cassandra Jean Reviewed by Deszy on 9/30/2017 Rating: 5

4 megjegyzés:

 1. Clary mellett szerintem Bat, Alec mellett talán Jace (esetle Sebastian a könyv miatt).
  Az első képes meg szerintem Perfect Diego és az öccse.
  De a kedvencem a a démon Tessa csoportjánál. :D

  VálaszTörlés
 2. Csak nem abba a történetbe kerülnek be, amit olvasnak? :O

  VálaszTörlés
 3. Nem különféle tevékenységeket végezve látjuk a szereplőket, hanem olvasva. Vagy felolvasva illetve felolvasást hallgatva. Még a Tessáék melletti démon is olvas. Határozottan a könyv és/vagy az olvasás a téma. Nos, az olvasás világnapjáról, szeptember 8-ról már lekéstünk, a könyv világnapja majd csak jövő áprilisban esedékes. Pedig (nekem) logikus lett volna, ha valami ilyesmi témájú poszterrel készülnek valamelyik jeles napra... :)

  VálaszTörlés

.

Üzemeltető: Blogger.