Breaking News

Új Rubin Pöttyös a Könyvmolyképző webshopjában - érkezik a Gyere haza!

A Könyvmolyképző nem pihen, sorban jönnek az újdonságoknak, ennek a mostaninak pedig személy szerint különösen örülök, és nem csak azért, mert imádom a Rubin Pöttyös könyveket, hanem azért is, mert annyi jót hallottam már róla. 

Az Until Harry magyarul a Gyere haza! címet kapta, a megjelenése idén ősszel már várható is. Magyar borító egyelőre nincs, úgyhogy egyelőre be kell érnünk a kintivel, meglátjuk, a kiadó átveszi-e:Fülszöveg:

Ő volt a legjobb barátom, a legkedvesebb pótbátyám és a legjobb védelmezőm. Ő volt a legjobb, és az enyém volt.
Lane retteg a hazatéréstől. Szeretett nagybátyja, Harry váratlanul meghalt, de Lane-nek meg kell küzdenie egy régi démonával is. Kale Hunttal gyermekkoruk óta a legjobb barátok, ám ez a kapcsolat sosem volt egyszerű. Lane miatta hagyta ott a családját és költözött New Yorkba. Fájt látnia, hogy Kale valaki mással boldog, másba szerelmes. Fájt, méghozzá iszonyúan. Tehát fogta a sátorfáját és mindent hátrahagyva új életet kezdett, teljesen elvágva magát a múltjától. Ám most, hogy visszatér, a régi érzések is előtörnek, mintha egy nap sem telt volna el a távozása óta. Az érzelmek mindent elborítanak, a tragédia pedig összehozza az embereket. Vajon Lane képes lesz-e megküzdeni a múltjával, a családjával, a veszteségekkel?

Nincsenek megjegyzések