Breaking News

Jön magyarul Marissa Meyer Heartlesse - itt a hivatalos magyar fülszöveg!

Arról már tudunk egy ideje, hogy Marissa Meyer átkerült az Alexandrától a Könyvmolyképzőhöz. A Holdbéli krónikák zseniális sorozata sajnos itthon nem lett olyan sikeres, mint lehetett volna, így én személy szerint nagyon örülök, hogy a Heartless olyan helyre került, ahol megtalálhatja a közönségét. És most végre fel is került a Könyvmolyképző weboldalára, tavaszi megjelenéssel! 

Íme a hivatalos magyar fülszöveg:

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandozó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királynő is lehetne.
Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a saját feltételei alapján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…

Nincsenek megjegyzések