Breaking News

Újabb várhatóan Rubin Pöttyös jogaira csapott le a Könyvmolyképző

Angelika már megint nagyon szemfüles volt, a Publishers Marketplace-en vette észre, hogy a Könyvmolyképző újabb könyv jogaira csapott le. 




A kérdéses alkotás Meghan Quinn Three Blind Dates című könyve, ami a Dating By Numbers sorozat első kötete. A Goodreads szerint kortárs romantikus, tele humorral - és igen kecsegtető 4,16-os a tetszési indexe. 

A fülszöveg:

"Jó reggelt, Malibu, itt egy újabb gyönyörű nap a nyugati parton! Én Noely Clark vagyok, a mai műsorvezetőtök: és épp a szerelmet keresem..."
Amikor a helyi új étterem, a Vakon befelé PR csapata megindítja a kutatást egy helyi szexi sztár után, aki aztán a népszerű éttermet promótálhatja, nem is találhatott volna jobb embert nálam.
Társaságkedvelő? Pipa.
Szingli? Pipa.
Nyitott a szerelemre? Pipa.
Rögtön aláírtam.
Reménytelen romantikusként, elképesztően sűrű időbeosztással lehetetlennek tűnt megtalálni álmaim férfiját - így amikor jött a Vakon befelé, szinte túl szép volt, hogy igaz legyen. Egészen addig, amíg el nem kezdtek nekem randikat szervezni é- három teljesen különböző, nagyon vonzó vakrandit - és egy dolog rögtön biztossá vált.
Nagy bajban vagyok.
"Jó reggelt, Malibu,
Noely Clark vagyok, és hoznom kell egy döntést.
A kérdés az, kit fogok választani; az öltönyöst, a lázadót vagy a menő sportolót."

A fülszöveg alapján az egyértelmű, hogy akármilyen típusra bukik az ember az álompasik közül, itt a fő "mintákat" felvonultatják. Ez izgalmasnak ígérkezik.

A teljes borító:


Nincsenek megjegyzések