Breaking News

Még egy Simone Elkeles sorozatnak örülhetünk magyarul - Itt a fülszöveg!

Simone Elkeles hatalmas sikert aratott nálunk a Tökéletes kémia sorozatával, a Könyvmolyképző pedig néhány éves kihagyás után most már két sorozatát is elindítja!

A tavaly megjelent Tönkretett vakáció után most még egy sorozat kezdőkötete érkezik.



A Kiűzetés a paradicsomból Könyvfesztiválra várható, a fordító ezúttal Sándor Alexandra Valéria volt, ahogyan erről korábban már beszámoltam.

Elkeles megint nem fél belemászni a keményebb témákba: a Tökéletes kémia bandái után ezúttal egy fiatalkorúak börtönéből szabaduló srác a főszereplő, aki egy buli után részegen balesetet okozott. A másik főszereplő pedig ki más is lehetne, mint az áldozat. De úgy tűnik, semmi sem olyan egyszerű(?) a történetükkel kapcsolatban, mint amilyen fekete-fehérnek elsőre tűnhet.

A magyar fülszöveg:

Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?
Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.
Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.
Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.

Nincsenek megjegyzések