Breaking News

Végre érkezik a Csábítások és csemegék folytatása!

Aki olvasta az értékeléseimet a Csokoládéimádók sorozat köteteiről - leginkább az első részről, a Csábítások és csemegékről -, az tudhatja, hogy Tara Sivec nagyon jó perceket szerzett nekem velük. Arra, hol és hogyan olvastam a sorozat első részét, mind a mai napig emlékszem, annyit nevettem, és annyi idézettel bombáztam a környezetemet.




A sorozat persze hosszabb, nem csupán abból a két részből áll, ami nálunk eddig megjelent. És most végre jön magyarul is a harmadik, egyben befejező kötet!

A harmadik rész a Nyűgök és nyalánkságok címet kapta, és végre a fergetegesen nevetséges Drew-Jenny párosé a főszerep! Ennek már csak azért is nagyon örülök, mert azt hiszem, bármilyen viccesek voltak is Claire-ék, ők már megtették azt az utat a könyvekben, amit kellett. 

A leírás szerint tavasszal várható a kötet, vagyis nagy eséllyel a Könyvfesztiválon már örülhetünk is neki!

A magyar fülszöveg:

„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

Nincsenek megjegyzések