Breaking News

Esküvő helyett temetés - új Arany Pöttyöst hoz a Könyvmolyképző

A Vörös és Rubin Pöttyös könyvek mellett azért a más kategóriákat kedvelőknek is készül új könyvvel a Könyvmolyképző - felkerült a webshopba egy új Arany Pöttyös. 

A leírás alapján elég izgalmasnak ígérkezik, a fő témája pedig a gyász, az újrakezdés - és persze azok a bizonyos csontvázak a szekrényben, amik természetesen nem maradnak ott.
A magyar fülszöveg:

Hogyan kezdesz új életet, ha a múltad fogva tart?
A séfként dolgozó Aimee Tierney jól ismeri a tökéletes élet receptjét. Nemsokára hozzámegy a gyerekkori szerelméhez, családot alapít és idővel átveszi a szülei éttermét. A vőlegénye, James Donato viszont egy hajóbalesetben eltűnik, így hirtelen minden álom szertefoszlik. Azon a napon temeti el a férfit, amikor az esküvőjüket tartották volna. A szertartás után egy ismeretlen nő bogarat ültet a fülébe, így megkérdőjeleződik minden, amit biztosnak hitt. Miközben próbálja felépíteni az életét és egy új kapcsolatra nyitni a szívét, nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy pontosan mi is történt Jamesszel. Minél mélyebbre ás, annál több olyan titokra bukkan, amit talán jobb lett volna nem megbolygatni. Az igazság összeomlással fenyegeti Aimee-t, de lehet a továbblépése záloga is.
Ez a magával ragadó, váratlan fordulatokkal teli történet körüljárja, hogyan lehet egy súlyos veszteségből talpra állni, a fájó múltat elfogadni és elengedni, majd megnyugodva új jövőt tervezni.


Könyvelőzetes:

Nincsenek megjegyzések