Breaking News

Befutott a Grindelwald bűntettei szinkronos előzetese is!

A múlt héten megérkezett a Grindelwald bűntettei első előzetese, amit személy szerint többször is újranéztem azóta - alig várom a filmet. És most végre itt a szinkronos előzetes is! Ez angolul tudóknak talán nem olyan izgalmas, viszont mindenki másnak igen. De angolul tudóknak is érdemes újranézni - legalább megvan az indok.

Íme:Göthe Salmander szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain.
A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, Queenie (a legilimentor) és Propentina (az auror) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob.
Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald…
A Harry Potter-filmek világa újra megelevenedik, méghozzá úgy, hogy a forgatókönyvet maga a regények szerzője,
J. K. Rowling írja – ezúttal már az ifjú Dumbledore (Jude Law) is felbukkan a filmben, amely a varázstörténelem két legnagyobb mágusa, Dumbledore és Grindelwald (Johnny Depp) összecsapásáig vezet.
Főszereplők: Eddi Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Katherine Waterston, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Dan Fogler Zene: James Newton Howard. Látvány: Stuart Craig 
Írta: J. K. Rowling. Rendezte: David Yates

Nincsenek megjegyzések