Breaking News

Az HBO megszólalt a Trónok harca zárásának premieridőpontja kapcsán!

Azt hiszem, most már mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük: minden Trónok harca rajongó kiéhezett már a folytatásra.




Azt persze tudjuk, hogy csak 2019-ben várható a folytatás, de azért nem mindegy, hogy azon belül mikor. 

A sorozat készítői most végre megszólaltak ezzel kapcsolatban. Sőt, arról is szó esett, az esetleges előzménysorozatot mikorra várhatjuk. 

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys most úgy nyilatkozott, 2019 első felében várható a folytatás. Ez azért megnyugtató, bár a magam részéről nem is gondoltam másként, hiszen az eddigi évadok is március-április táján jöttek, az utolsó kivételével. De figyelembe véve, hogy befejezték a forgatást, reméltem, azért nem kell nyárig várni az utolsó hat részre. Még akkor is, ha sok az utómunka, hiszen a nyilatkozatok szerint a Trónok harca legvéresebb évada lesz ez.


Ami a Trónok harca előzménysorozatokat illeti: korábban az a hír érkezett, hogy a forgatás októberben kezdődik Belfastban - ez jelent meg a helyi lapokban ugyanis. Ezt én magam is megírtam itt.

Nagyon úgy tűnik, ez bizony kacsa volt, ugyanis Bloys most megerősítette, hogy 2019 elejéig nem kezdenek forgatni, és a projekt még mindig rendezőre vár, és még a casting sem dőlt el. A spin-offról itt olvashattok bővebben.

Nincsenek megjegyzések