Breaking News

Film lesz a Milyen ​lesz a búcsú után? című YA regényből - már a főszereplő is megvan!

Jennifer E. Smith egyik könyve kapcsán már korábban felröppent a hír egy esetleges adaptációról, most viszont jött egy újabb!

Ezúttal a Milyen ​lesz a búcsú után? kapcsán osztotta meg a jó hírt, hogy dolgoznak az adaptáción!



Sőt, már azt is tudni, ki lesz a főszereplő.

A film producere Matt Kaplan lesz, aki A fiúknak, akiket valaha szerettem második részén is dolgozott, így már kevésbé meglepő ennek a filmnek a főszereplője is. 

Ugyanis nem más lesz az, mint Jordan Fisher, aki A fiúknak második részében John Ambrose volt.




A film forgatókönyvét Amy Reed írja, a rendező pedig Michael Lewen lesz.
 

Fülszöveg:

Clare és Aidan számára lassacskán véget érnek a középiskolás évek. Bizakodva és céltudatosan várják a jövőt. Ám a várakozásokkal teli időszakra rányomja bélyegét, hogy a szerelmesek útja, úgy tűnik, különválik. Vágyaik és elképzeléseik külön városba viszik őket. Egyetlen kérdés marad hátra: ki kell találniuk, hogy együtt maradjanak vagy szakítsanak. A 12 órás beszélgetés során felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az este barátokhoz, a családhoz, régi emlékekhez és különleges helyekre vezeti őket, ahol kemény igazságokkal és meglepő felfedezésekkel néznek szembe. Ahogy az óra jár, és eléri őket a reggel, úgy közeleg elkerülhetetlen búcsújuk is. A kérdés csak az, hogy a búcsú csupán reggelre szól avagy örökre? Mennyit bír ki a szerelem? Bájos, édesen keserű, bölcsességgel és szeretettel teli, ellenállhatatlan regény. Hogyan döntsünk, ha a szívünk és az élet más-más irányt diktál?

1 megjegyzés: