Breaking News

A Hatalmas kis hazugságok készítői újabb adaptáción dolgoznak - Jön az Egy ​botrány természetrajza

Nagyszerű szereposztással készül Netflix sorozat egy újabb könyvből!

Az Egy ​botrány természetrajza a General Press gondozásában jelent meg magyarul, most pedig a már hatalmas sikert aratott Hatalmas kis hazugságok stábja dolgozik az adaptációján.




A főbb szerepekben sem akármilyen színészeket láthatunk majd: Sienna Millet, Michelle Dockery és Rupert Friend lesznek a főszereplők, a rendezők pedig Melissa James Gibson (House of Cards) és S.J. Clarkson (Succesion, Jessica Jones). 

A hat részes sorozatot a tervek szerint idén kezdik forgatni Londonban, de persze ezzel kapcsolatban azért még sok a kérdőjel.

A könyv fülszövege:

Sophie ​férjét, a szerető családapát, a karizmatikus és sikeres közszereplőt szörnyű bűncselekménnyel gyanúsítják. Az asszony kétségbeesetten próbálja megvédeni a családját, szilárd meggyőződése ugyanis, hogy James ártatlan. Sophie egykor feladta az egyéni karrierterveit a közös céljaikért, és pontosan tudja, mennyire sérülékeny a sokak által irigyelt boldogságuk. Annak idején Oxfordban, a kapcsolatuk elején is egyik pillanatról a másikra következett be a tragédia… A vád képviselője, Kate tapasztalt ügyész, akinek egyetlen célja, hogy kiderítse az igazságot. Biztos az államtitkár bűnösségében, és mindent megtesz azért, hogy elítéljék a férfit. A bizonyítás azonban nem egyszerű, hiszen két volt szerető legintimebb pillanatának a részleteit kell tisztázniuk.
Sarah Vaughan első regénye pergő cselekményű bírósági és megindító családi dráma, amelyben a szereplőknek a legféltettebb titkaikról is vallaniuk kell. A saját múltjukkal való szembenézés során pedig kiderül, kik a történet valódi áldozatai.

Nincsenek megjegyzések