Breaking News

Saját HBO Max sorozatot kaphat Grindelwald?

Érdekes pletyka kezdett el terjedni a neten, ami lehet, nem is csak simán pletyka.

Amikor Johnny Depp annak idején megkapta Grindelwald szerepét, az elég nagy port kavart. Akkoriban épp ő volt az a színész, aki családon belüli erőszakot követett el a felesége, Amber Heard ellen, innentől pedig kb. bukottnak számított.



Azóta viszont sokat változott a világ, Johnny Depp ugyanis visszaperelte a volt feleségét, és jelenleg is zajlik a huzavona, akkor most végül is ki volt erőszakos kivel. Az mindenesetre a napvilágra került bizonyítékok alapján már biztosnak tűnik, hogy bármit tett is Depp, Amber Heard maga is erőszakos volt, ezt egy hangfelvételen ő maga is elismeri.

A hozzá közel állók már annak idején is védték Deppet, így tettek a Legendás állatok készítői is. 

Most pedig úgy tűnik, még nagyobb bizalmat szavazhatnak neki, ugyanis a friss pletykák szerint Grindelwald saját szériát kaphat az HBO Maxon! (Ha esetleg valaki lemaradt, az HBO Max egy nálunk egyelőre még nem elérhető streaming szolgáltató, a Netflixhez és az HBO Go-hoz hasonlatos, viszont nem összekeverendő utóbbival. Részletesebben itt olvashattok róla.)

Az HBO Max kapcsán sorban jönnek a hírek az exkluzív tartalmakat illetően, többek között ide várható a Jóbarátok Reunion és a Justice League Snyder Cut. 

Viszont nem elfelejtendő, hogy a Warner Bros. tartalmai is az HBO Max érdekeltségei, így pedig a Harry Potter univerzuma is magával hozhat meg ilyen extra tartalmakat.

A Knight Edge Media alapítója, Caleb Williams friss tweetje alapján nem is akármivel készülnek: a Legendás állatok főgonosza saját tévésorozatot kap majd. És bár ezeknek a pletykáknak a forrását viszont nem találtam, már az is kering a neten, hogy Jude Law is felbukkan majd a szériában Dumbledore-ként.

A tweet:


Nincsenek megjegyzések