Breaking News

Új Rubin Pöttyös kötet - Ez a Crank

A Rubin Pöttyösök közé újabb kötet érkezik!

Megjelenési dátuma egyelőre nincs, viszont borítója már igen!


 

Fülszöveg:

*
Ezt a hibát Sienna Landry nem tudja pénzzel eltüntetni.
Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észre venné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt.
Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőrén motorolaj és benzin szaga. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy őt megvadítja. Ha csak intene a csavarkulcsával, ő már dobná is le a bugyiját.
És tudja, hogy a férfi is kívánja őt. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott. De akkor mégis miért habozik?
Walker kocsijának széttörése csak az első a hibák közül, amelyeket elkövetnek, és a legvégső igazság végül a feje tetejére állítja Sienna világát. Darabokra tört szívére csak egy dolog jelenthet gyógyírt: a férfi szerelme, aki nem engedheti meg magának, hogy viszontszeresse.
A Crank Adiana Locke, a USA Today sikerszerzőjének új, szexi kisvárosi kétkezi munkásokról szóló sorozatának önállóan is olvasható romantikus regénye. Az olvasók már világszerte szerelembe estek az szívdöglesztő Gibson-fiúkkal. Te se hagyd ki őket!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

2 megjegyzés:

  1. Annyival ötletesebb borítókat is lehetne kreálni, mint ez a sok Stock fotós megoldás, ami újabban divat. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a könyv eredeti borítója. :)

      Egyébként nem az ötlet hiányzik általában, hanem az anyagi keretek. Könnyen belátható, hogy grafikust alkalmazni, fotózást szervezni stb. sokkal nagyobb anyagi terhet jelent, mint stock fotókkal dolgozni.

      A stock fotózás amúgy is leginkább a romantikus műfajra jellemző, ahol többségében úgyis a főszereplő párosok vagy egy-egy grafikai elem kerül a borítóra, amit jellemzően stock fotóval is meg lehet oldani.
      Illetve a romantikus műfaj esetében azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon sok az Amerikában magánszerzőként publikáló szerző, az ő esetükben még durvább anyagi keretek vannak, és ha a kiadó átveszi a már kint bejáratott borítót, az nagy eséllyel stock fotós megoldás lesz.

      A fantasyknél, sci-fiknél kevésbé találkozni ilyen megoldásokkal, vagy ha dolgoznak is stock fotókkal, sokkal több rajtuk az utómunka.

      Törlés