Breaking News

Szellemíró a legújabb Rázós kötet főszereplője

Alessandra Torre neve már nálunk is ismerős, hiszen két könyve is megjelent már magyarul tőle: a Black Lies – Sötét hazugságok és a Hollywoodi mocsok.

Most a harmadik könyve is felkerült a webáruházba, és a hamarosan megjelenő kötet már csak a témája miatt is érdekelheti a könyvmolyokat, ugyanis a szellemírók létezése is a témája.

Ha valaki esetleg nem tudja, szellemíró az az író, aki úgy vesz részt a könyv megírásában, vagy akár teljes egészében ő írja a könyvet, hogy a könyvön végül nem az ő neve szerepel.

Sztárok könyveinek az esetében például gyakran szellemírók dolgoznak a könyvön, de például szellemírós stábbal dolgozik James Patterson is.







Fülszöveg:

Négy évvel ezelőtt hazudtam. Odaálltam a rendőrség, a barátaim és a családom elé, és kitaláltam egy mesét. Életem addigi legjobb történetét. És mindannyian elhitték. Nem lepődtem meg, hiszen a történetek kitalálása tett híressé. Tizenöt bestseller. Több millió rajongó. Hírnév és vagyon. Már csak egy történetet kell elmesélnem. Életem legfontosabb történetét, egy megdöbbentő fordulatot, melytől az olvasóim padlót fognak, és levegőért kapkodnak majd. Azt mondják, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Nos, ez a történet meg fog ölni. 

Nincsenek megjegyzések