Breaking News

Sam Claflin regényíró lesz a következő filmjében!




Sam Claflin a könyvadaptációk szerelmeseinek már igazán jól ismert - nem véletlenül készítettem külön kvízt az adaptációi kapcsán

Ezúttal nem egy adaptációban fog szerepelni, viszont a könyvmolyokat ez a sztori is érdekelheti, ugyanis a színész egy regényírót alakít majd.

A Book of Love című romantikus vígjáték forgatása márciusban kezdődik. A főszereplő egy fiatal, angol író, akinek a regénye... nos, finoman szólva is sikertelen. Aztán egy nagy nap kiderül, hogy a könyve nagy meglepetésre igazi bestseller lett Mexikóban, így meghívják oda, hogy promotálja kicsit. Hamar rájön, mi a nagy siker oka: a spanyol fordító, Maria teljesen átírta az ő eredetileg lapos könyvét - méghozzá erotikus regénnyé. Henry tajtékzik, és ez csak fokozódik, amikor a kiadója kitalálja, hogy ő és Maria induljanak közös könyvturnéra szerte Mexikóban. 

Szerintem nagyon kecsegtetően hangzik.

Egyébként úgy tűnik, romkom körökben most divat lett a könyvmoly téma: nem is olyan régen jelentették be, hogy Sandra Bullock lesz a főszereplője egynek, amiben ő a szerző, Channing Tatum pedig a borítómodellje. Erről részletek ide kattintva.

Nincsenek megjegyzések