Breaking News

Bridgerton rajongók figyelem - Új történelmi romantikus a Könyvmolyképzőnél

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig vevő vagyok egy jó kis történelmi romantikusra. 

A Könyvmolyképzőnél van már néhány ilyen könyv - mondjuk én még sokkal többet is el tudnék viselni.

Most érkezik egy újabb, méghozzá egy új szerzőtől.Az Előkelő álarcosbál a A Hawthorne-Ház című sorozat első kötete, a Goodreadsen jelenleg 4,05-ös a tetszési indexe, ami szerintem elég kecsegtető. 

A könyvnek megjelenési időpontja még nincs, viszont a kiadó webáruházába már felkerült.


A magyar fülszöveg:

Lady Miranda Hawthorne minden ízében előkelő hölgyként viselkedik, azonban a lelkében bátorságra és szabadságra vágyik.

A társasági élet szereplőinek szemében már a vénlánysághoz közelítő nő hosszú évek óta nem naplóba, hanem bátyja régi iskolai barátjának, Marshington hercegének írt levelekbe önti ki legbensőbb érzéseit. Mivel magával a férfival valójában még soha nem találkozott, a legkevésbé sem szándékszik elküldeni a leveleket, és majd elsüllyed szégyenében, amikor a bátyja rejtélyes, új inasa, Marlow, véletlenül felad egy levelet a gyanútlan hercegnek.

Miranda legnagyobb megdöbbenésére az etikett ilyetén megsértése a herceg válaszához vezet, és végül élénk levelezésbe torkollik. Az udvarlók korábbi hiánya felett érzett önbizalomhiány azonban hamarosan zavarodottsággá változik a fiatal nőben, amikor ráébred, hogy Marlow iránt is legalább ugyanannyira érdeklődik, mint a herceg iránt. A férfi viszont, akitől egyre inkább függ, napról napra gyanúsabban viselkedik.

Amikor fény derül a családja birtokán zajló titkos történésekre, egy dolog bizonyossá válik: nem Miranda szíve az egyetlen, amire veszély leselkedik a Hawthorne-ok és szeretteik körül. 

Nincsenek megjegyzések