Breaking News

Újabb 2021-es Maxim megjelenésről hullt le a lepel

A Maxim sorban leplezi le, milyen könyvek várhatóak tőlük az idén.

A minap az egyik hírt már megosztottam, most pedig itt a következő. 




Ahogy írják:

2021-ben érkezik Abigail Hing Wen Loveboat, Taipei című regénye, amelyből hamarosan film is készül. 🎥

Amikor a tizennyolc éves Ever Wong szülei Ohióból Tajvanra küldik nyárra mandarint tanulni, olyan szuper sikeres gyerekek között találja magát, amilyennek a szülei őt mindig is látni szerették volna. Ilyen például a Yale-hez kötődő Rick Woo is, a csodagyerek, aki kilencéves kora óta szerepel a kínai újságokban – és akit szülei mércének használtak eddigi sikertelen életéhez.

Szülei azonban nem tudják, hogy a tábor valójában egy rossz hírű tini húspiac, amit Loveboat-nak hívnak, és ahol a gyerekek inkább buliznak és kígyóvér szakét isznak, mintsem hogy kalligráfiát gyakoroljanak és szent szentélyeket látogassanak.

Életében először szabadon, Ever elindul, hogy megszegje szülei összes szigorú szabályát – de vajon meddig mehet el anélkül, hogy összetörné a saját szívét?

A képen szereplő borító és a megadott cím még módosulni fog a megjelenésig.


A regényt én már olvastam angolul, bevallom, nekem nem tetszett annyira: kicsit klisés, kicsit kusza, kicsit vérnyomásemelő, és valószínűleg nem vagyok egyedül az érzéssel, Goodreadsen 3,77-es. Bár maga az alapötlet tetszik, és kíváncsi vagyok, az adaptációban mit hoznak ki belőle.

Nincsenek megjegyzések