Breaking News

Újra kiadják A csókfülke könyvet - ráadásul egy extra kisregénnyel!

Bevallom őszintén, meglepődtem, hogy A csókfülke filmek sikere után nem érkezett új kiadásban magyarul a könyv, ami annak idején Csókot vegyenek címen jelent meg.

Nos, most mégis érkezik, filmes kiadásban. Ráadásul egy kis extra is került bele, méghozzá egy olyan kisregény, ami eddig nem jelent meg magyarul, most viszont érkezik. A címe A parti ház.

A megjelenés február 24-re várható.
A fülszöveg:

Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat…

Elle és Lee egy napon születtek, és egész életükben elválaszthatatlan jóbarátok voltak. Nem tudnak olyan okot elképzelni, ami ezt megingathatná. Egész addig, amíg az iskolai fesztiválon egy Csókfülkét nem nyitnak, és Elle azon nem kapja magát, hogy Lee bátyjával, Noah-val csókolózik… Valóban választani kell a barátság és a szerelem közül?
A mindenki szívét rabul ejtő mókás páros és a kibontakozó szerelem a Netflix alkotógárdáját is megihlette. A regény inspirálta nagysikerű filmek milliók kedvencei lettek.
De arról egyik sem szól, hogy mi történt a Tavaszi fesztivált követő nyáron…
Napsütés, tenger, rengeteg ökörködés Lee-ék tengerparti házánál – ez a tökéletes nyár receptje Elle számára, mióta világ a világ. Az idei még tökéletesebbnek ígérkezik, hiszen a számára legkedvesebb két srác társaságában töltheti, de vajon akkor is olyan szuper lesz, ha a legjobb barátja barátnője is felbukkan?

Nincsenek megjegyzések