Breaking News

Újabb szereplők csatlakoztak a Trónok harca spin-off House of the Dragonhoz!

Legutóbb decemberben jelentettek be egy sor szereplőt a Trónok harca spin-off House of the Dragon sorozathoz, és most van négy újabb szereplő!

Az új szereplők között vannak ismerős arcok:  
  • Rhys Ifans (Harry Potter és a Halál ereklyéi, A csodálatos Pókember)
  • Steve Toussaint (Perzsia hercege: Az idő homokja)
  • Eve Best (A király beszéde, Végzet: A Winx Saga)
  • Sonoya Mizuno (Ex Machina, Kaliforniai álom, Kőgazdag ázsiaiak)




Azt is tudjuk, ki kit alakít.

Rhys Ifans Otto Hightower lesz, aki a hivatalos leírás szerint a Király Segítője. Hűségesen szolgálja a királyt. Segítőként úgy látja, a legnagyobb fenyegetést a király testvére, Daemon jelenti és az, hogy ő a trónörökös.

Steve Toussaint a Valeryon ház ura, Lord Corlys lesz, ami olyan régi valyriai vérvonallal rendelkezik, mint maga a Targaryen ház. Híres tengeri kalandjairól, a házát gazdagabbá tette, mint a Lannister család. 

Eve Best Rhaenys Velaryon hercegnő lesz. Sárkánylovas és Lord Corlys felesége, a "sosemvolt királynő", aki trónörökös lehetett volna, de a Tanács helyette Viseryt részesítette előnyben, pusztán azért, mert férfi.

Sonoya Mizuno karaktere, Mysaria szegényen érkezett Westerosba, többször adták már el, mint amire emlékezne. Ez megtörhette volna, helyette viszont Daemon Targaryen, a trónörökös legvalószínűtlenebb és legmegbízhatóbb szövetségese lett.


Nincsenek megjegyzések