Breaking News

3 szintes Harry Potter bolt nyílik New Yorkban

3 szintes, az ígéret szerint a legnagyobb Harry Potter és Legendás állatok gyűjteménnyel rendelkezik majd, amit a világon egy üzletben meg lehet találni. 





15 különböző téma jelenik meg az üzletben, mindenféle varázslatos elemekkel, ide értve egy interaktív pálcaasztalt is, ahol tesztelni lehet a pálcákat.

A közlemény szerint a boltban kaphatóak lesz mindenféle Harry Potter kellékek, sőt - igazi kellékek is a filmekből! 

Látványtervek kívülről:






Lesz két VR élmény is az üzletben: az egyik neve Káosz Roxfortban, ami az iskolában vezet körbe, a másik pedig A varázslók repülnek címen fut, és seprűn lehet átrepülni a Temze felett!

A hírek szerint olyan darabokat is be lehet majd szerezni, amiket sehol máshol, és az Ollivander's üzleten kívül ez lesz az egyetlen hely a világon, ahol hivatalos, személyre szabott pálcára lehet szert tenni.

Az üzleten belül is lesz még egy kisebb üzlet - ez a House of MinaLima nevet viseli, és a művészduó varázsvilághoz kapcsolódó designjait járja végig.

Az üzlethez tartozik egy webshop is, ahol bár nem mindent, de bizonyos dolgokat meg lehet rendelni és a kínálat egy részéről is jobban képet kaphatunk általa - ez a HarryPotterShop.com

Néhány dolog, ami kapható lesz:







Egy kis beharangozó-lelkesítő animáció is érkezett az üzlet kapcsán:



Forrás + a bolt Twitter oldala

Nincsenek megjegyzések