Breaking News

Jön a Harry Potter és a Titkok kamrája a "házas" kiadásban

Év elején már beharangoztam, hogy végre jön a Harry Potter és a Titkok kamrája "házas" kiadása, és most végre előrendelhető is!





Griffendél:

Ez a különleges, griffendéles kiadás a Harry Potter és a Titkok Kamrája megjelenésének huszadik évfordulójára készült.
Felidézünk néhány híres griffendélest és nagy pillanatot – így a Weasley fiúk éjjeli mentőakcióját és a kimúlásnapi partit –, valamint extra tartalmakkal és illusztrációkkal tisztelgünk a nagy múltú Griffendél-ház nemes hagyományai előtt.
Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik a Roxfort-kastély nagytermében azt a mondatot szeretnék hallani a Teszlek Süvegtől: „Legyen hát... a GRIFFENDÉL!"

Hollóhát:

Ez a különleges, hollóhátas kiadás a Harry Potter és a Titkok Kamrája megjelenésének huszadik évfordulójára készült.
Felidézünk néhány híres hollóhátast és nagy pillanatot – így a lányvécében kísértő Hisztis Myrtle-t és Lockhart frissen befogott kelta tündérmanóit –, valamint extra tartalmakkal és illusztrációkkal tisztelgünk a nagy múltú Hollóhát-ház nemes hagyományai előtt.
Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik a Roxfort-kastély nagytermében azt a mondatot szeretnék hallani a Teszlek Süvegtől: „Legyen hát... a HOLLÓHÁT!"

Mardekár:

Ez a különleges, mardekáros kiadás a Harry Potter és a Titkok Kamrája megjelenésének huszadik évfordulójára készült.
Felidézünk néhány híres mardekárost és nagy pillanatot – így Piton professzor párbaját Gilderoy Lockharttal és a Kígyók Királyának vérfagyasztó pillantását –, valamint extra tartalmakkal és illusztrációkkal tisztelgünk a nagy múltú Mardekár-ház nemes hagyományai előtt.
Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik a Roxfort-kastély nagytermében azt a mondatot szeretnék hallani a Teszlek Süvegtől: „Legyen hát... a MARDEKÁR!"

Hugrabug:

Ez a különleges, hugrabugos kiadás a Harry Potter és a Titkok Kamrája megjelenésének huszadik évfordulójára készült.
Felidézünk néhány híres hugrabugost és nagy pillanatot – így a mandragórák átültetését Bimba professzorral és Ernie Macmillan bocsánatkérését –, valamint extra tartalmakkal és illusztrációkkal tisztelgünk a nagy múltú Hugrabug-ház nemes hagyományai előtt.
Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik a Roxfort-kastély nagytermében azt a mondatot szeretnék hallani a Teszlek Süvegtől: „Legyen hát... a HUGRABUG!"

Nincsenek megjegyzések