Breaking News

Dove Cameron és Jordan Fisher főszereplésével készül az újabb YA adaptáció




Jennifer E. Smith neve már a hazai olvasóknak is ismerős lehet, hiszen a Maxim Kiadó gondozásában már több regénye is megjelent - igaz, ez a konkrét, amiből most film készül, még nem.

A következő YA adaptáció, amit várhatunk, az HBO Max számára készülő film lesz a Field Notes on Love című regényből! 

Már a főszereplőket is megtalálták a cuki tiniromantikushoz Dove Cameron és Jordan Fisher személyében, akiknek már nem idegen fiataloknak szóló adaptációban szerepelni. Dove Cameront az Utódok és a Dumplin' adaptációjában is láthattuk, Jordan Fishert pedig A fiúknak, akiket valaha szerettem filmsorozat második részében.

A film forgatókönyvét az írónő a Szívek szállodája sztárjával, Lauren Grahammel közösen írja.

A regény sztorija egyébként nagyon vicces. Hugo a tökéletes romantikus hétvégét tervezgeti a barátnőjével, egy vonatos utat keresztül egész Amerikában. Csakhogy a barátnője szakít vele, a jegyeket viszont már megvették, és a barátnő búcsúajándékként nála hagyja őket. A csapda: a jegyek névre szólóak. Így Hugo gondol egyet és felad egy hirdetést, amiben Margaret Campbell nevű lányt keres partnernek az utazós kalandra. Mae nem a legjobb lelki állapotban van, ugyanis nem vették fel a USC-re az álomszakjára. Így végül úgy dönt, nincs mit veszítenie, és belevág az utazásba egy vadidegennel.

Jordan Fisher esetében azért is vicces ez a szerep, mert korábban már bejelentették, hogy főszerepet kapott egy másik Jennifer E. Smith projektben, a Milyen ​lesz a búcsú után?-ban. Egyébként pedig alakulóban van egy harmadik Jennifer E. Smith adaptáció is, a Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvéből.

Nincsenek megjegyzések