Breaking News

Előzményfilmet és folytatást is kap az After - Miután sorozat a 4. rész után!




Ahogyan arról már írtam, az After - Miután filmszéria harmadik és negyedik részét egyben forgatták, a forgatás pedig már véget is ért. Jelenleg a harmadik film premierjére várunk, amiről még nincsenek pontos információink, hiszen egyelőre sajnos nálunk még nem tudjuk, mikor nyitnak a mozik.


Bejegyzésajánló


Eközben viszont gőzerővel dolgoznak a háttérben, és most olyasmit jelentettek be, amire szerintem nem nagyon számított senki.

Újabb filmek készülnek a sorozatba! Igen, kettő is - egy előzmény és egy negyedik rész után játszódó folytatás.

Az előzmény a tinédzser Hardinra koncentrál majd és az első szerelmét mutatja be. Az események Hardin életének egy olyan időszakában játszódnak, amik nagy jelentőséggel bírtak abban, hogy milyen bajkeverő, és milyen szenvedélyes volt az a Hardin, akit a Miutánban már megismerhettünk.

A folytatás ezzel szemben már a következő generációt mutatja be. Tessa és Hardin gyerekeié, Emeryé, Audené és az unokatestvérüké, Addyé lesz a főszerep, és megtudhatjuk, ők hogyan próbálnak boldogulni a felnőtté válással, és hogy vajon elkövetik-e ugyanazokat a hibákat, amiket a szüleik.

A filmes Castille Landon, aki a harmadik és a negyedik filmen is dolgozott, visszatér a két projektre, amit a tervek szerint megint csak együtt forgatnak majd, méghozzá idén ősszel!

Nincsenek megjegyzések