Breaking News

Újabb dal az Árnyék és csont sorozatból!




A múlt héten már megosztottam az első hivatalos zenét az Árnyék és csont sorozatból, ami a Ravka címet viseli, most pedig itt az újabb: ez Alina témája, úgyhogy valószínűleg sokszor fogjuk hallani, legalább egyes részleteit.

Mellé pedig a Collider-en megjelent egy egész cikk a zenékről.

Ahogy Eric Heisserer nyilatkozta:

"Joseph előtt óriási feladat állt, amikor csatlakozott a csapathoz. Nem csak a hat főszereplő témáját kellett megalkotnia az első évadra, hanem különböző zenei nyelvet kellett kidolgoznia a kitalált világ egyes régióira. Ezek közül talán a legjelentősebb Ravkáé, ami lazán az 1800-as évek cári Oroszországából merít."


Leigh Bardugo pedig ezt mesélte:

"Joseph-fel egy kávéra futottunk össze még a projekt elején, és nagyon hamar tudtam, hogy megértjük egymást. A kedvenc Prokofjev darabjainkat mutogattuk egymásnak, és javasoltam neki néhány sötétebb népdalt."


Az új zene, ami konkrétan a Her Name is Alina Starkov, vagyis A neve Alina Starkov címet viseli:





Mint ismeretes, a sorozat ugyan Árnyék és csont címen fut, de nem csak az Árnyék és csont könyvet dolgozza fel, hanem a Hat varjút is. 

Az Árnyék és csont és a Hat varjú könyvekből készült adaptáció premierje pedig április 23-ra várható.


A Netflixen ez a sorozat leírása:

Gonosz erők áskálódnak egy fiatal katona ellen, amikor felfedi varázserejét, amellyel egyesítheti a világot. Leigh Bardugo Grishaverzum regényei alapján.


Nincsenek megjegyzések