Breaking News

3 "cameo" az Árnyék és csont sorozatban, amit érdekesnek találhatsz

Az egyik Árnyék és csont cameóról írtam már, amikor először megláthattuk Leigh Bardugo-t kicsiben jelenetfotón.

Viszont közben már láttam a sorozatot is, és szuper hír, hogy nem merül ki az írónő szerepe pusztán annyiban, hogy álldogál, hanem egy kis szerepet is adtak neki.

Miután Alina bizonyítja az erejét a cári udvarban, a grisák üdvözlik maguk között - és az első, aki üdvözli és átöleli őt, nem más, mint Leigh Bardugo, az egész történet megálmodója. Szerintem ennél jobban nem is választhattak volna neki szerepet, van abban valami nagyon szimbólikus, hogy az írónő köszönti a karakterét a grisák között.





Kicsit távolabbról:





Az írónőtől pedig kaptunk egy fotót is:





Van viszont két másik, kisebb cameo is a történetben.

A szentek életéről szóló könyv valóban benne van a regényben is, és igazából a valóságban jelent meg jóval később, mint a könyvek világában. Viszont megjelenik a sorozatban is, és ami különösen izgalmas benne, hogy követik a való életbeli kiadás designját. 

A sorozatban:



És ugyanez a könyv a valóságban, ami "rendes" kiadás:





És ami még ennél is izgibb. Emlékeztek arra a jelenetre, amikor Jespert megdobják könyvvel, amikor épp ellopni készül egy kocsit? Nos, érdemes megnézni, milyen könyvről van szó, ugyanis ha a borítót nézitek, ez bizony maga az Árnyék és csont, ismerős lehet bizony a borító stílusa. Jogosan merülhet fel viszont a kérdés, milyen nyelvű kiadásról van szó. Jelentem: ez a ravkai kiadás. 



Nincsenek megjegyzések