Breaking News

Érkezik magyarul is Kylie Scott Dive Bar sorozata - Itt az első könyv fülszövege!

A Kylie Scott rajongóknak már ismerős lehet a Stage Dive sorozatból Vaughan karaktere.

No, vele indul a Dive Bar széria! Félreértés ne essék, nem egy folytatásról van szó, sokkal inkább valamiféle spin-off-ról, viszont valójában mindkét sorozat olvasható önállóan is.

Ellenben azok, akik a Stage Dive óta kíváncsiak Vaughan sztorijára, most nagyon örülhetnek.

Érkezik magyarul is a széria, és az első kötet, a Dirty magyar fülszövege már olvasható is a kiadó weboldalán.

Fülszöveg: 

*

Végre egy romantikus könyv, aminek egy átlagos külsejű, duci nő a főszereplője!

Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű mennyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számíthat, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.

Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.

Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.

Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések