Breaking News

2 jelenetfotót is kaptunk A Bridgerton család 2. évadából!

A hétvége igazán jól alakult A Bridgerton család rajongói számára, hiszen debütált az első videó a második évadhoz, ami nem előzetes volt, hanem egy teljes jelenet az évad két főszereplőjével, Anthonyval és Kate-tel.

Most újabb csemegét kaptunk: két jelenetfotót!

Az első fotón a Bridgerton család négy tagját láthatjuk: az anyukát, illetve Eloise-t, Anthonyt és Benedictet. Egyúttal láthatjuk teljes elsőbálozós harci díszben Eloise-t, aki egyszerűen gyönyörű.



A másik fotón a Sharmáké a főszerep: nagyon úgy tűnik, Lady Danbury jóban van Sharma anyukával, és szárnyai alá vette a két bálozó Sharma lányt. Tehát a fotón láthatjuk Kate-et és a húgát, Edwinát, valamint utóbbi édes, előbbi mostohaanyját és Lady Danburyt.

Amikor a színésznő megkapta a szerepeit, megvoltak a kételyeim, mégis hogy lesz reális, hogy mindenki Edwináért van oda és Kate-tel nem foglalkoznak, de most, látva a képet, azt kell mondjam, tökéletesen hozzák azt a kontrasztot, ami a két gyönyörű nő között van a könyvben is: Edwina finomabb, törékenyebb, hagyományosabb szépség, jobban illik az akkori brit szépségideálhoz, de mindketten gyönyörűek.



Nincsenek megjegyzések