Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Jön az Apollón próbái 3.!




Pontos megjelenési dátum ugyan még nincs, de már felkerült a Könyvmolyképző webshopjába Rick Riordan magyarul aktuálisan futó sorozatának, az Apollón próbáinak harmadik része!

A The Burning Maze magyarul A lángoló Labirintus címet kapta, és már a fülszöveg első terve is olvasható. 




A tervezett fülszöveg első változata:

*

Zeusz halandó tinédzserré változtatta isteni származású fiát, Apollónt, és pattanásokkal, hájhurkákkal, továbbá a szerencsétlenül csengő Lester Papadopoulos álnévvel sújtotta. Az isteni hatalmától megfosztott Lester, aki időközben egy Meg nevű tizenkétéves csitri rabszolgájává vált, azt a feladatot kapta, hogy szabadítson fel öt ősi orákulumot a gonosz római császártrió uralma alól.

Eddig két orákulumot sikerült megmentenie, és a próféciák most „sötét útvesztők”-ről, a „perzselő halál földjé”-ről és „a gyors fehér ló gazdájá”-ról szólnak. Meggel át kell kelniük a Labirintuson, hogy a pokol tüzét elkerülve megkeressék a harmadik császárt: egy gonosz zsarnokot, akit Apollón nem szívesen lát viszont. Patás kísérőjük, Grover Underwood, vajon felkészült a feladatra? És ők?

Apollónnak a forró kaland ellenére is meg kell őriznie a hidegvérét, de mire ezeket a sorokat olvassátok, talán már szénné is égett.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések