Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Jön magyarul is a Daisy Jones & The Six - Íme a magyar fülszöveg!

A Daisy Jones & The Six olyan könyv, amiről a külföldi híreket követők már garantáltan hallottak. 

Elég nagy volt a láz a könyv körül amúgy is, aztán újabb löketet adott neki a hír, hogy a Netflix készít belőle minisorozatot - ráadásul a sikeres könyvadaptációkat gyűjtő Sam Claflin is szerepelni fog benne.

Taylor Jenkins Reid neve egyébként már az itthoni olvasóknak is ismerős lehet, a másik nagy sikerkönyve, az Evelyn ​hét férje még 2017-ben jelent meg magyarul a Lettero gondozásában.

A Daisy Jones & The Six a Könyvmolyképző gondozásában jelenik meg. 

Pontos megjelenési dátum és borító még nincs, de az első fülszövegterv már felkerült a kiadó oldalára. 




Tervezett fülszöveg:

*

Legenda a rock and roll hőskorából.

Mindenki ismeri a Daisy Jones & the Sixet, de senki sem tudta, mi vezetett az együttes feloszlásához népszerűségük csúcsán… Mostanáig.

Daisy Los Angeles-i tinédzser a hatvanas évek végén, aki a Sunset Strip klubjaiba kéredzkedik be, rocksztárokkal fekszik le, és arról álmodik, hogy egy nap majd a Whisky a Go Go-ban énekelhet. Bár a szex és a drogok is magukkal ragadják, az igazi szenvedélye a rock’n’roll. Húsz éves korára felfedezik a hangját és páratlan szépségét, mely könnyen őrültségre sarkallja az embereket.

Ekkor vált egyre népszerűbbé a The Six is, a mélabús Billy Dunne együttese. Első turnéjuk előestéjén Billy barátnője, Camila megtudja, hogy terhes, és az apaság és a hírnév nyomása túl sok Billynek, akivel kissé elszalad a ló a turnén.

Daisy és Billy útja akkor keresztezi egymást, amikor egy zenei producer rájön, hogy a megasiker kulcsa a páros összehozása. És ami ezután történik, az már maga a legenda.

Ezt a mítoszt járja körbe ez a lebilincselő és felejthetetlen regény, amely a hetvenes évek egyik legnépszerűbb bandájának történetét meséli el visszaemlékezéseken keresztül. Taylor Jenkins Reid tehetséges író, aki új szintre lép a Daisy Jones & The Sixszel, különleges és egyedülálló hangjával zseniálisan mutat be egy kivételes helyet és időszakot.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések