Breaking News

Még egy Cassandra Clare könyv várható magyarul a közeljövőben - Íme az első The Last Hours könyv magyar fülszövege!

Már számtalanszor írtam az oldalon Cassandra Clare The Last Hours sorozatáról, de ha esetleg valaki lemaradt, röviden összefoglalom, miről van szó.

A The Last Hours az író legújabb Árnyvadász sorozata, ami az 1900-as évek elején játszódik, és nagyrészt a Pokoli szerkezetek sorozatból megismert szereplők gyerekeiről szól - így természetesen ebben a sorozatban felbukkannak szülőként a régi kedvencek is. 

A széria első része angolul a Chain of Gold címet viseli, a magyar változat Aranylánc címmel fog megjelenni.

A kiadó weboldalára már felkerült a kötet, a fülszöveg első változatával.





A fülszöveg első változata:

*

Az árnyvadászok élete az Edward-korabeli Londonban!

Üdv itt, az elektromos lámpák és a hosszúra nyúlt árnyékok idejében! Vannak, akik a művészetek szépségét ünneplik, vannak, akik az örömöket hajszolják vadul és persze vannak, akik démonokkal küzdenek. Éveken át béke honolt az árnyvadász-világban, James és Lucie Herondale, Will és Tessa gyermekei idillben nőttek fel, szerető családjuk és barátaik körében, történeteket hallgatva a jó diadaláról a rossz fölött, s arról, hogy a szerelem mindent legyőz. De minden megváltozik, amikor a Blackthorn és a Carstairs-család megérkezik Londonba… és velük együtt egy ismeretlen démon is.

James Herondale a nagy szerelemre vár, s úgy véli, hogy megtalálta a gyönyörű és titokzatos Grace Blackthorn személyében. Cordelia Carstairs nagyon szeretne hős lenni, megmenteni a családját a romlástól, titokban tartva a James iránti szerelmét.

Ám amikor katasztrófa sújtja az árnyvadászokat, James, Cordelia és a barátaik vad kalandokba keverednek, hihetetlenül sötét erőkkel találkoznak, és kiderül számukra a hősi lét valódi, kegyetlen ára… mint ahogy a szerelemé is.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések