Breaking News

Henry Cavill szakít a Vajákkal - a 4. évadban új színész alakítja majd Geraltot




Álmomban nem gondoltam, hogy ilyen hírrel indul a reggel...

Kezdjük a jó hírrel: hivatalosan is érkezik a Vaják 4. évada.

A rossz hír: nem Henry Cavill fogja alakítani Geraltot. És már azt is tudjuk, ki veszi át a szerepét: Liam Hemsworth. 

Henry Cavill üzenete a témában:

Néhány hírt kell megosztanom a Kontinensről...

Az utam Ríviai Geraltként tele volt szörnyekkel és kalandokkal, de akárhogy is, a negyedik évadra leteszem a medálomat és a kardomat. Helyettem a fantasztikus Mr. Liam Hemsworth veszi fehér a Fehér Farkas köpönyegét. Ahogy ez általában a legnagyszerűbb irodalmi karakterekkel van, hódolattal gondolok az időre, amikor Geraltot alakíthattam és adom a fáklyát, és alig várom, hogy lássam Liam alakítását ezzel az izgalmas és sokszínű férfival. 

Liam, jó uram, ennek a karakternek olyan csodálatos mélysége van, élvezd az elmerülést benne és mindazokat a dolgokat, amiket találsz benne.





Hivatalos indoklás azzal kapcsolatban nincs, hogy mi történhetett. Viszont nem olyan régen jelentették be, hogy Henry Cavill visszatér Superman szerepében. Ennek - ahogy a többség - én is nagyon örültem, de bevallom őszintén, nem gondoltam, hogy ennek ez lesz az ára. Még meg is jegyeztem a páromnak, hogy Henry Cavill tud élni, felért a csúcsra, egyszerre alakítja Geraltot és Supermant. De úgy tűnik, mégsem egyszerre...

Semmi bajom Liam Hemsworth-szel (azon kívül, hogy fiatalabbnak tűnik Henry Cavillnál, ami furcsa lesz), de nem szeretem, amikor útközben cserélődnek a színészek. Ráadásul Henry Cavill-nál érezni lehetett a rajongást, a kötődést - ezért is olvastam döbbenettel, hogy végül elengedi a szerepet... Őszintén szólva ez nekem csalódás, főleg, ha tényleg a Superman az oka.

Nincsenek megjegyzések