Breaking News

Cover Reveal - Rácz-Stefán Tibor: Téged kérlek karácsonyra

Hamarosan megjelenik Rácz-Stefán Tibor újabb regénye, a Téged kérlek karácsonyra, ami - ahogy a címből is kiderül - egy karácsonyi történet.

A könyv borítójával kapcsolatban volt már ugyan egy borítópályázat, így már találkozhattatok a borítóval, de most vált késszé és véglegessé teljesen.

Mutatom:Fülszöveg:

Bence a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin. Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.

Az ünnep közeledtével, ahogy karácsonyi fénybe öltözik a város, Bence mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint és előbújhasson, de retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai, és a legjobb barátja, Zalán…

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?
Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?
A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé? Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik?

A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved és mosolyt csal az arcodra.Exkluzív idézetek

#1
"Megölelem őt, mélyen beszívom a rózsás illatát, és próbálok minden pillanatot az eszembe vésni. Annyira szeretem anyát. Bele se merek gondolni, hogy milyen lesz, ha elveszítem. Milyen lenne, ha kiderülne, hogy minden, amit mondott, csak üres ígéret, és nem bírna szeretni, ha megtudná, hogy meleg vagyok."


#2
"Elég nagy a különbség az elfogadás és a megtűrés között is, és nem akarom a saját bőrömön megtapasztalni. Félek. Annyira félek, mert ott vannak a szüleim, akiknek nem tudom megjósolni a reakcióját. És mégis rohadtul meg akarok nekik nyílni."


#3
"Aranysárga fény von körbe minket, a csillagszóró szikrái ezerfelé pattannak, de én csak Martin arcát nézem, az ajkát, a tengerkék szemét. Ő az. Az egyetlen, aki kell nekem." 

Nincsenek megjegyzések