Breaking News

Itt a Szentjánosbogár lányok 2. évadának első előzetese!
Korábban már megosztottam a hírt, hogy a Netflix berendelte a Szentjánosbogár lányok második évadát!

Kristin Hannah regénye magyarul a Könyvmolyképzőnél jelent meg, a Netflixen tavaly február 3-án debütált a belőle készült adaptáció, Katherine Heigl és Sarah Chalke főszereplésével. Akkor rögtön felugrott a Nielsen heti streaming nézettségi listáján az első helyre, így nem volt túlságosan meglepő, hogy a folytatás mellett szavaztak a készítők.

Most pedig megérkezett a 2. évad első előzetese is!

Íme:

A könyv fülszövege:

Nagy ​hatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…

1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére „TullyésKate”-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.
Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.

„Kedves, megható olvasmány, amely életünk egyik legfontosabb elemét veszi górcső alá: a mindent túlélő barátságot.” – Elizabeth Buchan, a Revenge of the Middle-Aged Woman szerzője

„Egyszerűen csodálatos olvasmány! Nem tudtam letenni. Kristin Hannah ismét olyan történetet írt, amely az utolsó oldalig fogva tartja az olvasót. Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek.” – Ruth Friedman

Nincsenek megjegyzések