Breaking News

Berendelték a Sandman 2. évadát!




A Sandman első évada heteken keresztül vezette a Netflix nézettségi listáját, a folytatás bejelentése viszont váratott magára. 

Maga Neil Gaiman is reagált az erre vonatkozó kérdésekre, ugyanis sokan nem értették, miért késik a bejelentés. A szerző elmagyarázta, hogy bár valóban sikeres lett a széria, nagyon drága sorozatról van szó, így a jó nézettségi adatok még nem feltétlenül jelentik azt, hogy biztosan érkezhet a folytatás.

Viszont most már minden kétely elszállhat, ugyanis a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a folytatás, lesz 2. évad.

Gondolhatnánk, hogy nem véletlen a Netflix időzítése a hírrel, eléggé szükségük volt most egy kis pozitív megerősítésre azután, hogy bejelentették, Henry Cavill távozik a Vaják sorozatból, illetve elkaszálták a Fate: The Winx Saga szériát.

Viszont az igazi ok egy véletlenül túl hamar kiment tweet volt, ami a DC Comics Twitter oldalán jelent meg, nagyjából ugyanazzal a reklámszöveggel, amit végül a Netflix is megosztott. Azt a tweetet nem sokkal később törölték, de onnan már nem volt visszaút.

Arról egyelőre korai beszélni, hogy mikor érkezhet a folytatás, de nagy eséllyel sokat kell rá várni, azt hiszem 2024-nél hamarabb ez már nem fog debütálni.

A bejelentés:


Nincsenek megjegyzések