Breaking News

Idén is Reszkessetek, betörők! MI, hogy KÖNYVBEN???

Sziasztok!

Karácsony nincsen Reszkessetek, betörők! nélkül, ez az utóbbi évek nagy tanulsága. Hosszú időn keresztül minden évben műsorára tűzte a filmet valamelyik nagy csatorna, és mindig lehetett savazni, hogy hatmilliomodszorra is Reszkessetek, betörők! megy a tévében. Aztán az egyik évben nem volt - és kitört a háború, szinte világvége érzés lett úrrá mindenkin. Oda a karácsony, nincsen Kevin, nincsenek betörők! Jaj, mi lesz velünk?



Szóval a Reszkessetek, betörők! visszatért, és valószínűleg még az unokáink is tudni fogják, hogyan találja fejbe a forró vasaló... Na de nem spoilerezek, hátha van itt valaki, aki eddig barlangban élt, és nem tudja, mi történik a filmben. 

Számítani lehet rá, hogy idén is egyedül marad Kevin McAllister, de meglepetés: most már könyvben is szurkolhatunk neki! A film ugyanis idén ünnepli 25. születésnapját, ennek örömére elkészült az illusztrált könyv belőle!
No, Magyarországra még nem ért be, egyelőre az angolul tudók szerezhetik be a gyerekkönyvet, de néhány részletet már mi is megnézhetünk:






És még egy előzetest is kaptunk külön a könyvhöz:



Mit szóltok? Ti elolvasnátok a könyvet, vagy elég volt a film is?

Forrás

3 megjegyzés:

  1. Szerintem ötletes, hogy végre papírformában is megjelenik sokak kedvence :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ötletes, hogy végre papírformában is megjelenik sokak kedvence :)

    VálaszTörlés
  3. Fúúú, ezt akarom! Nem volt elég a film! :) De tényleg jópofa.

    VálaszTörlés