Breaking News

Moly pipáló - nov. 2-8.


Sziasztok!

Megint itt a Moly múlt heti tíz legnépszerűbb könyve, úgyhogy megint pipálunk!

November 2-a és 8-a között a legolvasottabb könyvek:





Leiner Laura: Illúzió 
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Andy Weir: A marsi
Penelope Douglas: Szívatás
Jennifer L. Armentrout: Obszidián
Jennifer L. Armentrout: Opposition - Ellenállás
Cassandra Clare: Csontváros
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Julianne Donaldson: Edenbrooke
E. Lockhart: A hazudósok


8/10


Na kérem, az ifjúsági könyvek visszatértek! Ennek megfelelően egyébként az arányom is látható mértékben javult, a 10-ből 2-3 helyett már 8-at is olvastam! 

Jennifer L. Armentrout duplázott a héten, a Luxen sorozat két kötete is fent van a listán, ebben szerepe lehet annak is, hogy érkezik a kiegészítő kötet, a Shadows, valamint a Könyvmolyképző már készül az Oblivion megjelenésére is, ami ugye az Obszidián lesz Daemon szemszögéből. Nem csoda hát, ha a rajongók körében nagy az izgalom. (Az előzetesét megnézhetitek ITT.)

Szintén érthető az izgatottság Az éhezők viadala kapcsán, hiszen érkezik az utolsó film, kénytelenek leszünk búcsút venni Suzanne Collins világától. És mikor is lenne jobb alkalom az újraolvasásra, ha nem most? 

Új felbukkanó a listán a Csontváros - ennek már kicsit rejtélyesebb az elővétele, de talán annyira mégsem. Hamarosan érkezik a következő három Cassandra Clare novella magyarul, ráadásul újabb Árnyvadász tali készül. A levegőben pedig most már egyre jobban benne van a következő Árnyvadász sorozat, közeledik a Lady Midnight, a Sötét ármányok sorozat nyitókötete. 

Szintén érthető a Szívatás a listán - a WOW kiadó mostanság behatóbban foglalkozott a kötettel, ráadásul érkezik a folytatás is, amit már alig várok! Imádtam az elsőt, már csak napok kérdése, és olvasom a folytatást - blogturné lesz belőle, úgyhogy nem maradtok le a véleményemről ezúttal sem. 

Az Edenbrooke a listán hol jön, hol megy, de én ennek örülök, az állandó helyet is megérdemelné ez a cuki kis történelmi romantikus. Kívánom, hogy minden Büszkeség és balítélet-rajongó találjon rá. (A barátnőmnek a kezébe nyomtam, és sírt a boldogságtól a végén, pedig ez nem jellemző rá. Utoljára pont a Büszkeség és balítéletnél fordult elő talán...)

Aztán van egy sor visszatérőnk is: még mindig itt A marsi és A lány a vonaton, az új Leiner Laurát is sokan olvassák még, és tartja magát a TOP10-ben A hazudósok is. 

Nekem ez most egy kifejezetten szimpatikus 10-es lett. Szerintetek?     

Nincsenek megjegyzések