Breaking News

Cover Reveal - Rácz-Stefán Tibor: Túl szép

Sziasztok!

Rácz-Stefán Tiborról már a Fogadj el! című regényével bebizonyosodott, hogy nem fél hozzányúlni a rizikósabb témákhoz. Ez a Túl szép esetében sincs másként, ám ezúttal egy románc kerül a középpontba! Vajon az ellentétek tényleg vonzzák egymást? Hogyan alakul a túlsúlyos Márk, és a volt profi sportoló Olivér kapcsolata?
Az első magyar Rubin pöttyös, az első Rubin pöttyös férfi szerző tollából és az első LMBT Rubin pöttyös! Kell ennél több bizonyíték, hogy különleges történet vár az olvasókra?

Fülszöveg:A túlsúlyos Márk mindennél jobban vágyik rá, hogy végre igazán szeressék. Mégis, azt hiszi, hogy a súlya miatt nincs joga a szerelemre. Elkeseredésében finomságokba fojtja bánatát.
Vajon a csupaszív srácra rátalálhat a nagy Ő?
Képes lesz elfogadni önmagát?
Olivér profi úszó, ám doppingbotrányba keveredik, eltiltják a versenyzéstől, és darabjaira hullik az élete. Azt sem tudja, mit hoz a holnap, a szerelemre gondolni sem mer.
Újjáépíthetjük a nulláról az életünket?
Rátalálhatunk az igazira akkor is, ha nem keressük?
A két fiú közös munkahelyen kezd el dolgozni. Előbb megismerik egymást, aztán a titkaik is felszínre bukkannak. De kialakulhat köztük több, mint barátság? Vagy csak a külső számít?
Van egy pont, amikor az ész a szív útjába áll…

>>> Jegyezd elő itt! <<<

>>> Tedd a várólistádra! <<<Idézetes képek:A szerzőről:Rácz-Stefán Tibor 1988-ban született, foglalkozása szerint marketing asszisztens.
Első regénye "Fogadj el!" címmel 2014-ben látott napvilágot a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyv többek között az iskolai terror és a közösségi média veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. 2015-ben gazdagítja a Rubin Pöttyös könyveket második műve, a Túl szép, amiben két fiú szerelmének a történetét meséli el.
A szerző szabadidejében rengeteget olvas és szereti a sorozatokat is, amikről szívesen értekezik a blogján.

Elérhetőségek:
- Szerzői weboldal: http://racz-stefan-tibor.hu
- Facebook: https://www.facebook.com/racz.stefan.tibor
- Instagram: https://instagram.com/racz.stefan.tibor
- Könyvmolyképző Márkabolt: http://konyvmolykepzo.hu/cimke/racz-stefan-tibor

5 megjegyzés:

 1. Egy valamit nem értek.... Miért rubin pöttyös ez a könyv? Én nagyon szeretem a New Adult és így természetesen a rubin pöttyös könyveket is, de szerintem ennek nem kéne annak lenni. Nagyon félrevezető, mert a borítója alapján és látva, hogy rubin pöttyös el szeretném olvasni, de csak a fülszövegből derül ki, hogy ez meleg könyv. Szerintem jobb helye lenne a szivárvány körben, mert aki meleg könyvet akar olvasni, az ott keres, aki NA-, az pedig a rubin pöttyösben.Szerintem ezzel sok embert félrevezet a kiadó. Nem lehet tudni, miért lett rubin pöttyös?

  VálaszTörlés
 2. Kedves Deszy! A kommentekre reagálni illik. És csak azért, mert valaki nem terít be téged és a blogodat nyáltengerrel, és valami nem tetszik neki, vagy nem ért valamit, sőt, még kérdést is tesz fel, ő is ember, és megérdemel egy választ. Nem csak az, aki ömleng és dicsér. Főleg, hogy ez egy tök korrekt kérdés és javaslat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!

   Itt a célod már a nyilvánvaló kötekedés a másik kommentem miatt, de hadd válaszoljak, hogy miért nem válaszoltam. A válaszom ugyanis egy határozott: nem tudom. A kiadó döntése volt, nekem ehhez semmi közöm, így nyilván megindokolni nem tudom. Neked megvan a véleményed, ami szíved joga. Érdemben válaszolni ettől függetlenül nem tudtam, ezért nem is válaszoltam.
   Azt javaslom, érdeklődj a kiadónál!

   Törlés
  2. És egy nem tudomot fájt volna kinyögni?

   Törlés
 3. Kedves Névtelen!
  Mint a könyv szerzője, hadd szólaljak meg én is.
  Az átsorolásról nemrég értesültem, és ami azt illeti, nagyon örülök neki.
  A Túl szép egy ízig-vérig New Adult regény,
  annak minden kellékével,
  és attól függetlenül, hogy fiú-fiú,
  vagy lány-lány páros, úgy érzem a Rubin Pöttyösök,
  a New Adult regények között van a helye.
  Hatalmas boldogság számomra, hogy ezt a kiadó is így látja,
  és nem azt nézi, hogy milyen a párok neme,
  hanem azt veszi figyelembe, hogy mi a regény műfaja.

  Persze a Szivárvány-körnek is örültem volna,
  hiszen nagyon felemelő a tudat, hogy megjelenhet a művem,
  amin olyan sokat dolgoztam.

  Azért bízom benne, hogy a regény legalább egy kicsit felkeltette az érdeklődésed,
  és esélyt neki, hiszen (szerintem) a szerelem az szerelem,
  és a Túl szép tényleg New Adult regény.
  Nagyon szép olvasós napot kívánok Neked!

  VálaszTörlés