Breaking News

M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll {Nyereményjáték}

Jön a következő csavar

M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll


A blogturnéról



A Könyvmolyképző Kiadó elhozza nekünk idén ősszel M. Leighton  Rosszfiúk sorozatának folytatását. Olivia, Cash, és Nash izgalmas és romantikus kalandja folytatódik Az Up To Me - Rajtam áll című regényben. A Blogturné Klub ezúttal is megszokott, extrákkal és játékkal tarkított turnét szervez november 8. és 12. között a november 24-én megjelenő könyvnek.

Kapcsolódó bejegyzések:



Eredeti cím: Up to Me
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám:  ???
Fordító:  Goitein Veronika
ISBN: 9789633993934
Sorozat: Rossz fiúk 2.
Függővég: so-so
Bechdel-teszt: megbukott
Moly link
Goodreads link (4,13)
Megrendelési link

Olivia végre megtalálta az Igazit. Cash minden, amire-akire valaha is vágyott. Kiszámíthatatlan rosszfiú, de Olivia kedvéért felhagy zűrös életével, és hagyja magát megszelídíteni. Mert Olivia az a nő, aki elfogadja őt – úgy, ahogy van.

Ám a múlt árnyéka kísérteni kezd.  Valami van Cash birtokában, amit sötét bűnözők akarnak megszerezni. Mindenáron. És ha Cash nem adja, hát elveszik tőle azt, ami a legdrágább kincse.

Olivia mindig tudta, hogy ha beleszeret Cash-be, pórul járhat. De hogy ennyi veszélynek tenné ki magát, azt nem is sejtette. Most rá kell bíznia az életét a férfira… és Olivia az életét könnyebben bízza rá, mint a szívét.

Az első mondat:


A szemem sarkából látom, hogy feltűnik egy kis fény a Dual hátuljában.

Véleményem


Az első rész után nagyon kíváncsi voltam, mégis mire számítsak. Volt az a bizonyos csavar, ami egyrészt jó volt, másrészt kiszámítható és kissé hihetetlen. Viszont beindult egy maffiózós szál, amiből még bőven lehetett valami, és ebből a furcsa szerelemi három/négyszögből is ki kellett hoznia az írónőnek valamit ebben a kötetben. 

A sztorit ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Fény derült a titokra, immáron Olivia is tud mindent, ellenben a külvilág számára továbbra is fenn kell tartaniuk a látszatot. Viszont ami a maffiózós szálat illeti, egyre forrósodik a talaj a lábuk alatt. Valaki kideríti, minek is van a birtokában Cash, és miután Marissa élete veszélybe kerül, gyorsan kell döntenie, mi a fontosabb: az emberélet vagy édesapja sorsa. 

Nos, van néhány változás, ami határozottan pozitív volt az előző részhez képest. Egyrészt örülök, hogy nem volt annyi nyafogás és csajvita, mint az elsőben. Bár Marissa nem sokat szerepelt, amikor mégis, akkor kifejezetten kellemes meglepetés volt. Egyébként pedig így, külön legalább nem volt lehetőségük fújni egymásra, pedig számítottam rá. Illetve arra is, hogy ebben a furcsa helyzetben, amiben az első rész végén ott hagytuk szereplőinket, rengeteg kettőséletes jelenet lesz. De a rész elején bejövő szál miatt szerencsére ez elmaradt. 

Pont ez a szál elérte azt is, hogy sokkal izgalmasabb lett a történet, mint volt. Persze a szerelmi szál még mindig fontos, hiszen alapvetően egy romantikus-erotikus könyvről van szó, és némi romantikus szenvedés kötelező, azért maga a cselekmény most sokkal hangsúlyosabb volt. 

Persze ettől még nem lett tökéletes a történet. Néha nem teljesen éreztem logikusnak a szereplők cselekedeteit, főleg egy bizonyos csavarral kapcsolatban maradt bennem egy óriási kérdőjel. (Egyébként ez a csavar is amolyan fejet a falba pillanat volt, és őszintén nem tudom eldönteni, hogy pozitív vagy nem. Meglepinek meglepi volt, bár amikor először belépett az új szereplő, tudtam, hogy ez lesz. De ettől még... Fejet a falba, mondtam.) 

Másik új szereplőként megkaptuk Gavint, és meg kell mondanom, minden sötét múltja ellenére kifejezetten megkedveltem. Nagyon szimpi, úgyhogy remélem, ő is megkaphatja a saját kis lightos szerelmi történetét. 

Na de vissza a történetre! A bűnügyi rész sokat javult, bár még mindig döcög néhol. A szerelmi szálban kevesebb a szenvedés, mint számítottam rá, leginkább csak a bizalmi kérdésekben kerül elő, ezt meg még indokoltnak is tekinthetjük. Bár ettől még nem kedveltem meg jobban Oliviát, voltak kifejezetten idegesítő dolgai most is. 

Elindult viszont egy másodlagos, mellékszálon futó szerelem, ami kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet. Illetve a másik jelentős kapcsolati kérdés is nagyon foglalkoztat, az új szereplő és Cash között. 

Szóval nálam ez egy fokkal jobb volt, mint az első rész. Talán nem olyan meglepő a csavar, de így is okozott meglepetéseket. Lett volna még mit csiszolgatni rajta, de jó irányba változott a sorozat, és kifejezetten kíváncsi vagyok, mi történik a folytatásban. 

AJÁNLOM

Olvass bele a képre kattintva!


konyvmolykepzo.hu/reszlet/7071_rajtam_all.pdf?ap_id=Deszy



Nyereményjáték


A Rosszfiúk sorozatban fontos szerep jut az ikreknek, ezért a nyereményjáték témája is az ikrek lesznek, méghozzá olyan könyvek borító részletét kell felismernetek, amelyekben ikrek is szerepelnek. A Könyvmolyképző Kiadó ezúttal is három példányt ajánlott fel a könyvből. Nektek csupán az a dolgotok, hogy a megfelelő mezőkbe beírjátok a helyes megfejtést, az író nevét és a könyv címét.



a Rafflecopter giveaway

A turné menetrendje


11. 09. CBooks
11. 10. Deszy könyvajánlója
11. 11. Dreamworld
11. 12. Media Addict

Nincsenek megjegyzések