Breaking News

Már szereplőket is ismerünk az Unwindból!

Alig írtam meg a reggeli hírt a rendezőről, hirtelen, derült égből villámcsapásként kiderült az Unwind - Bontásra ítélve könyvből készülő film szereplőgárdája is. 

Egészen pontosan öt színészt ismerhettünk meg.

A három főszereplőt Ian Nelson, Kiernan Shipka és Percy Hynes White alakítja majd, sorban ők játszhatják majd Connor Lassiter, Risa Ward és Levi Calder szerepét. 


Ian Nelson korábban a Teen Wolfban tűnt fel, a fiatal Derek volt, a The Hunger Gamesben a harmadik körzetből származó egyik fiatal viadalrésztvevőt alakította. Az első főszerepe mindenesetre ez lesz. 

Kiernan Shipka a Mad Men című tévésorozatban szerepelt, illetve a Nickelodeonon ő volt Jinora hangja a Korra legendájában. 

Percy Hynes White-ot pedig esetleg az Éjszaka a múzeumban - A fáraó titkában láthattátok. 

És ez még nem minden! Rajtuk kívül két másik szereplőt is lelepleztek! 

Az Admirálist Bill Paxton alakítja majd, Nelson őrmestert pedig Jay Baruchel. 



Az Unwind egy olyan társadalomban játszódik, melyben az élet szent - az értelmezése viszont már kérdéses. Gyereket elvetetni nem lehet, ellenben engedélyezett az utólagos abortusz - ebben az esetben a szülők úgy dönthetnek, hogy kamasz gyermeküket bontsák szét, és testrészeit használják transzplantációra. Mivel már a test 100%-át képesek hasznosítani, hitük szerint az élet megmarad - csak más formában.

Ebben a világban él a három főszereplőnk, akiket bontásra ítéltek. Connor rosszcsont kamasz - az a tipikus srác, aki nem tud megülni a fenekén, de egyébként nem gonosz. Szülei mégis úgy döntöttek, túl sok vele a gond. Risa állami gondozott, aki gyönyörűen zongorázik - viszont úgy vélik, nem tudja kihozni ujjaiból igazán a tehetséget, és egyébként is sok az állami gondozott, így őt is bontásra ítélik. Végül pedig ott van Lev, aki tized. Már a születése előtt is bontásra szánták, és egész életében arra nevelték, hogy egy nap majd szétbontják. Eljött ez az idő, és Lev önként és dalolva indul el a bontóközpontba.

A sors úgy hozza, hogy hárman kénytelenek együttműködni. Connor és Risa szökne, Lev pedig akaratlanul keveredik bele a szökésbe - túszként viszik magukkal.

De vajon képes a három fiatal épségben és egyben túlélni egy ilyen világban?

A könyvről írt értékelésemet ITT olvashatjátok.

Forrás

Nincsenek megjegyzések