Breaking News

Megvannak a Vérbe öltözött Anna főszereplői!

Aki esetleg eddig lemaradt: a Vérbe öltözött Anna filmes jogait Stephenie Meyer filmes cége, a Fickle Fish Films vette meg. Már a rendező is megvan: Trish Sie, a Step Up: All In rendezője lesz felelős az Anna filmért.  



Elmondta, hogy kritikus fontosságú, hogy megtalálják a megfelelő főszereplőket, akik valóban életre tudják kelteni Annát és Cast. 

És úgy tűnik, a hosszú - Stephenie Meyer szerint egy éves - keresés után meg is találták őket.  

Cas Lowoodot a már a Vámpírakadémiából és a Shamelessből is ismert Cameron Monaghan alakíthatja majd, Anna szerepébe pedig Maddie Hasson (Twisted) bújik majd. 

Stephenie Meyer szerint mindketten elképesztően tehetségesek, és olyan kémia van közöttük, ami lángra lobbantja a képernyőt.

Egyébként ha valaki nem ismerné, másolom a regény fülszövegét: 

A 17 éves Cas Lowood szokatlan hivatást választ: halottakat öl.
Így tett az apja is, míg el nem pusztította egy kegyetlen kísértet. Cas apja rejtélyes fegyverével, az athaméval együtt a rendkívüli képességet is örökölte, ezért mozgalmas életmódra rendezkedik be boszorkánykodással foglalkozó mamájával és Tybalt, a szellemek jelenlétét megérző macska társaságában. A fiú a helyi mendemondákat és a titokzatos események hírét követve nyomoz az élőkre veszedelmes, vérszomjas és bosszúálló holtak után, hogy ártalmatlanná tegye őket.
Így érkeznek meg egy ontariói kisvárosba, Thunder Baybe, ahol a vérbe öltözött Anna szedi áldozatait. Cas azt hiszi, szokványos esettel áll szemben. Csakhogy a több évtizeddel ezelőtt meggyilkolt, hófehér, vérrel pettyezett csipkeruhában kísértő, örökké 16 éves Anna senkinek sem kegyelmez, aki átlépi egykori otthona, a régi, elhagyott és elátkozott ház küszöbét…

Nincsenek megjegyzések