Breaking News

Megvan az Unwind - Bontásra ítélve film rendezője!

Az Unwind - Bontásra ítélve egy elképesztően nyomasztó disztópia, viszont kétségtelen, hogy csodálatosan játszik az ember lelkével. 

A regény fülszövege (az értékelésemet megtaláljátok a fenti linken)

Mi lesz, ha a szüleid téged is szétbontatnak?
Szép új világ?
Egy olyan társadalomban, ahol a nem kívánatos kamaszok testrészeit újrahasznosítják, három szökevény száll szembe a rendszerrel, amely „szétbontaná” őket.
Connortól meg akarnak szabadulni a szülei, mert túl sok a baj vele. Risa árva, és azért jelölték ki bontásra, hogy spóroljanak a költségeken. Lev szétbontását szigorúan vallásos szülei már születése pillanatában eldöntötték. A véletlen sodorja őket egymás mellé, és a kétségbeesés tartja össze őket, ahogy árkon-bokron át menekülnek, miközben tudják, hogy az életük a tét. Ha sikerül megérniük a tizennyolcadik születésnapjukat, már nem bánthatják őket – de amikor egy egész világ vadászik rájuk, a tizennyolc nagyon-nagyon távolinak tűnik.
Te vajon túlélnéd?

Az már korábban kiderült, hogy film készül a regényből, ám most újabb hírek érkeztek vele kapcsolatban. Egyrészt a Constantinhoz csatlakozott a Voltage Picture a finanszírozásban. Ez persze önmagában is jó hír, hiszen ha több a pénz, jobb minőségre is számíthatunk. 

De ennél is fontosabb, hogy kiderült, ki rendezi majd a filmet! A forgatókönyvet Roger Avary és lánya, Gala Avery írták, és most kiderült, Roger Avary lesz a rendező is! 

Hogy az ő neve honnan lehet ismerős? Ő áll a Tarantino-féle Ponyvaregény sztorija mögött is, amivel Oscart is nyert. 

A film nemzetközi jogait Cannes-ban bocsátják áruba, és a producerek úgy érzik, az egyik legnépszerűbb lesz az eladó filmek sorában. 



Nincsenek megjegyzések