Jay Kristoff és Amie Kaufman újabb közös sorozatot jelentett be!

Ma ilyen Amie Kaufman napot tartunk. A reggeli Lehullott csillagok hír után itt van még egy, ami őt (is) érinti.

A magyarul a Vihartáncossal már megjelent Jay Kristoff és a már említett Amie Kaufman korábban már írtak közösen sorozatot: az Illuminae-el nyitó The Illuminae Files sorozat nagy sikert aratott, az első rész jelenleg is 4,31-es értékelésen áll Goodreadsen, a második pedig év végén érkezik.

Ráadásul a szerzők maguk is rettentően élvezték a közös munkát. Annyira, hogy most bejelentették, újabb könyvsorozaton dolgoznak együtt. 


Az Andromeda Cycle megjelenése még nem holnap lesz, 2018-ra várható, mindenesetre néhány dolgot már elárultak róla a szerzők. Valamiféle űrben játszódó kalandregényre számíthatunk. A főszereplő egy űrbéli akadémia aranyifjúja, aki végül kénytelen egy beilleszkedni képtelenekből álló csapatot vezetni. És végül persze az egész univerzum sorsa az ő kezébe kerül.

És hogy mire lehet számítani? Egy csillagközi szerelmi történetre, ami már kétszáz éve alakulóban van, egy csomó idegenre (néhányan jóképűek), egy elit tréningközpontra az űrben, egy csapatnyi a társadalom söpredékéből, egy galaxisokon átívelő epikus történet, csata az univerzum sorsáért és suli utáni elzárás...

Az biztos, hogy nem lesz unalmas, csak győzzük kivárni.Jay Kristoff és Amie Kaufman újabb közös sorozatot jelentett be! Jay Kristoff és Amie Kaufman újabb közös sorozatot jelentett be! Reviewed by Deszy on 5/04/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.