Breaking News

Jay Kristoff és Amie Kaufman újabb közös sorozatot jelentett be!

Ma ilyen Amie Kaufman napot tartunk. A reggeli Lehullott csillagok hír után itt van még egy, ami őt (is) érinti.

A magyarul a Vihartáncossal már megjelent Jay Kristoff és a már említett Amie Kaufman korábban már írtak közösen sorozatot: az Illuminae-el nyitó The Illuminae Files sorozat nagy sikert aratott, az első rész jelenleg is 4,31-es értékelésen áll Goodreadsen, a második pedig év végén érkezik.

Ráadásul a szerzők maguk is rettentően élvezték a közös munkát. Annyira, hogy most bejelentették, újabb könyvsorozaton dolgoznak együtt. 


Az Andromeda Cycle megjelenése még nem holnap lesz, 2018-ra várható, mindenesetre néhány dolgot már elárultak róla a szerzők. Valamiféle űrben játszódó kalandregényre számíthatunk. A főszereplő egy űrbéli akadémia aranyifjúja, aki végül kénytelen egy beilleszkedni képtelenekből álló csapatot vezetni. És végül persze az egész univerzum sorsa az ő kezébe kerül.

És hogy mire lehet számítani? Egy csillagközi szerelmi történetre, ami már kétszáz éve alakulóban van, egy csomó idegenre (néhányan jóképűek), egy elit tréningközpontra az űrben, egy csapatnyi a társadalom söpredékéből, egy galaxisokon átívelő epikus történet, csata az univerzum sorsáért és suli utáni elzárás...

Az biztos, hogy nem lesz unalmas, csak győzzük kivárni.



Nincsenek megjegyzések