Breaking News

Elképesztő Harry Potter esküvőt tartott a pár!

A BuzzFeed számolt be egy elképesztő, Harry Potter tematikájú esküvőről. Végigpörgettem a képeket, és hihetetlenül szuper az egész! A megvalósítás, az ötletek, és közben mégsem lett jelmezbál érzésem. 





Az újdonsült Cassie és Lewis Byrom büszkén hirdeti, hogy köszönik szépen, ők tényleg távol állnak a normálistól. Lewis tavaly különleges helyszínt választott már a lánykérésnek is: a Universal’s Wizarding World of Harry Pottert. Most pedig manchesteri esküvőjüknek is Harry Potter tematikát választottak. 

Kezdjük például a meghökkentő körözési plakátokkal, amiken a menyasszonyt és a vőlegényt láthatjuk: 




De ez még nem minden. A 130 vendég mindegyike kapott egy ajándék kézzel készült varázspálcát: 




Bár maga a menyasszonyi ruha és a vőlegény öltözéke - ahogy a fenti képen is látszik - hagyományos volt, azért ebből sem maradhatott ki a Harry Potter tematika. 

A menyasszony a roxforti címert viselte a harisnyakötőjén, és a cipő is a roxforti házak színeiben pompázott. 




A vőlegény HP kiegészítői ennél egy fokkal diszkrétebbek voltak. A mandzsettagombok ihletője a Tekergők térképe volt. Az egyiken az "Esküszöm, hogy rosszban sántikálok", a másikon pedig a "Csíny letudva" felirat olvasható. 

Emellett a kis virág helyét is egy egyedibb darab vette át: a Harry Potter lapjaiból készült ez a darab.




És ha már lapok... a menyasszonyi és a koszorúslányok csokra sem volt hétköznapi, szintén régi Harry Potter kötetek lapjaiból készültek. Korábban már láttam ilyen megoldást, és bár fáj a szívem a könyvekért, szerintem lélegzetelállítóan gyönyörűek:




És még mindig nincs vége! Ha már kiegészítők, az ujjukra húzott gyűrűkben is van Harry Potter utalás. Belegravírozták ugyanis mindkettőbe az "Always", azaz Örökké szót, a sorozat leggyönyörűbb (és egyébként legrövidebb) szerelmi vallomását. Egyetlen szó, de egy vérbeli Harry Potter rajongónak egy egész világot jelent. Hát lehet ennél szebben örök szerelmet fogadni? 



Az esküvő helyszíne is passzolt a tematikához, mármint... nézzetek rá erre az épületre! Ez a manchesteri Midland Hotel egyébként. 





Az asztaldíszekkel tovább mélyítették a Harry Potter hangulatot. Volt itt minden, ami a Harry Potter, a roxforti tankönyvektől elkezdve a kis bájitalos üvegcsén keresztül Hollóháti diadémjáig és Griffendél kardjáig. 









És amikor kihozták az esküvői tortát, akkor ámult csak igazán mindenki. A torta is minden ízében HP témájú volt. A tetején a párt két HP Lego figura jelenítette meg (Bellatrix és Voldemort), alattuk két varázskönyvvel, melyek címe a pár neve volt. A tortán közben HP címeres díszítés futott, a középső réteg pedig a Halál ereklyéi mesét jelenítette meg a három testvérrel.




Az biztos, hogy még ha kissé furcsa is, de gyönyörű esküvő volt. A párnak ezúton is sok boldogságot! 




2 megjegyzés:

  1. OMG!!! Ez valami meseszep.Nagyon kulonleges es egyedi. Sok boldogsagot nekik. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik az ötlet és szerintem külön szép, hogy egy pár ekkora egyetértésben rajong valamiért :) Sok boldogságot az ifjú párnak

    VálaszTörlés